Uvek dostupna neograničena podrška

  • office@ddnet.rs
  • +381 65 666 9993

Redovno održavanje mreže

Da bi jedan informacioni sistem dobro funkcionisao potrebno mu je redovno održavanje mreže.

Kod naših ljudi postoji mišljenje da je to sve normalno i sasvim uobičajeno da u toku rada na mreži, postoje i problemi. Uzrok toga je neadekvatna ili nepostojeća tehnička podrška. U takvim situacijama pomoć se uglavnom traži u amaterskom okruženju gde se problemi rešavaju stihijski. Rešiti posledicu što pre kako bi se na brzinu naplatile usluge i kako bi zaposleni dobio mogućnost da nastavi sa radom. Međutim, vrlo brzo problem se javlja iznova jer očigledno nije ustanovljen njegov stvaran uzrok. Što zbog neznanja, što zbog nestručnosti raznih servisera ovakvi problemi se stalno javljaju. Zapravo takvi problemi njima idu na ruku, jer postoje incidenti, a od incidenata (prijave problema u radu sa računarima) se i živi. Što ih više ima, više ima i intervencija, a time je i zarada veća. Koristeći neiskustvo, neznanje i lakovernost klijenata stvorena je zabluda da su računari nužno zlo i da znaju i te kako da nam zagorčaju život na poslu. Mnogi imaju i averziju prema njima.

Medjutim stvari stoje sasvim drugačije!

Računarska tehnologija je toliko napredovala da moderni računari imaju jako dobre performanse. Sa bzim računarima, legalnim operativnim sistemima (Windows 7,8,10), Office 2010, 2013, 365 aplikacijama, računari koji su zaštićeni dobrim antivirus softverom generalno ne bi trebalo da imaju nikakve smetnje i probleme u radu, ukoliko korisnik poštuje pravila za rad i korišćenju računara.

Redovno održavanje mreže

Kod nas možete naći sveobuhvatnu uslugu, mi upravljamo i održavamo kompletnu mrežu, uključujući računare, servere, Internet vezu i još mnogo toga.